Avdelinger


I vår barnehage har vi 3 avdelinger. Av disse avdelingene er det barna på Haneborg og Lerkhaug som er friluftsavdelinger. Mens barna på Gullstein øver seg på å være ute. 

Haneborg
På Haneborg har vi barn i alderen 3-6 år. Her får vi se barn blomstre i det sosiale samspillet. Barna er aktive og vi lærer blant annet å være gode venner og å oppholde oss ute i skogen. Vi lærer å mestre oss selv, og er kjempe flinke til å håndtere hva naturen har å tilby. Vi går på turer i skogen og tar med oss aktiviteter dit vi går. Været kan utfordre men det takler vi. 

Lerkhaug
På Lerkhaug har vi barn i alderen 3-6 år.  Her får vi se barn blomstre i det sosiale samspillet. Barna er aktive og vi lærer blant annet å være gode venner og å oppholde oss ute i skogen. Vi lærer å mestre oss selv, og er kjempe flinke til å håndtere hva naturen har å tilby. Vi går på turer i skogen og tar med oss aktiviteter dit vi går. Været kan utfordre men det takler vi.


Gullstein
På Gullstein har vi barn fra 1-3 år. Dette er den eneste avdelingen som er unntatt friluftskravet, så her øver vi oss på å være ute litt og litt. I tillegg får barna sove ute hver dag hele året, så mye av tiden i barnehagen blir brukt ute sammen. Vi øver oss på ulendt terreng, kreativ lek og får kunnskap om naturen rundt oss.